Flexibel plats

Med våra flexibla drop-in-platser får du tillgång till valfri arbetsplats i de gemensamma kontorsytorna tillsammans med andra härliga ”coworkers”. En gemenskap som ofta saknas när du jobbar hemma eller ute på fältet. Du kan välja mellan skrivbord, en fåtölj eller en plats vid de stora projektborden. Platserna fördelas enligt principen först till kvarn.

Mötesplats

Det är i mötet mellan människor med olika kompetenser och erfarenheter som de bästa idéerna uppstår. Vi kommer vilja och behöva träffas för att ge varandra energi och skapa kreativitet och dynamik i samarbetet. Men ibland finns det behov av att lämna hemmakontoret, minska resandet och kunna arbeta ostört. Eller genomföra en intervju, ett gruppmöte eller konferens. Carbinen Coworking erbjuder lösningar för dina behov.

Kostnadseffektivt

Som nystartat företag eller ett mindre team är det mer kostnadseffektivt att dela på ett kontorsutrymme och du kan fokusera på att föra din verksamhet framåt. Du hyr en kontorsplats men delar på kök, skrivare, internet, kaffemaskin, mötesrum och annat.

Våra konferens & mötesrum

Touchdown

Storlek: 32 kvm ·  Antal personer: 16

Vår stora klassiska konferenslokal med plats för stora idéer och beslut. Intill rummet finns en stor öppen yta som lämpar sig tex för mingel, demonstrationer eller fikapauser. I rummet finns white board och stor tv-skärm.

Huddle

Storlek: 16 kvm ·  Antal personer: 8

Vårt mellanstora rum som passar som för mindre konferens eller mötesplats. Luftigt rum med tv-skärm och som lämpar sig för 2-8 personer. 

Quarterback

Storlek: 11 kvm  ·  Antal personer: 4

Ett av våra mindre mötes- och intervjurum som kan bokas individuellt för möten eller grupper från 2-4 personer. I rummet finns tv-skärm.

Bunkern

Storlek: 18 kvm  ·  Antal personer: 8

Vårt mellanstora rum som passar som för mindre konferens eller mötesplats. Luftigt rum med tv-skärm och som lämpar sig för 2-8 personer.

Intresseanmälan

Letar du efter konferensrum, kontor eller är intresserad av en visning?  Tveka inte att höra av dig så återkommer vi till dig inom kort.

Hur behandlar vi dina personuppgifter? Läs vår integritetspolicy ›