Mötesrum

Oavsett om du ska ha ett kundmöte, arrangerar en workshop, en utbildning eller ska ha en intervju kan vi erbjuda flertalet mötes- och konferensrum. Våra rum kan du hyra per timme, halvdag eller heldag.

Mötesplats

Det är i mötet mellan människor med olika kompetenser och erfarenheter som de bästa idéerna uppstår. Vi kommer vilja och behöva träffas för att ge varandra energi och skapa kreativitet och dynamik i samarbetet. Men ibland finns det behov av att lämna hemmakontoret, minska resandet och kunna arbeta ostört. Eller genomföra en intervju, ett gruppmöte eller konferens. Carbinen Coworking erbjuder lösningar för dina behov.

Kostnadseffektivt

Som nystartat företag eller ett mindre team är det mer kostnadseffektivt att dela på ett kontorsutrymme och du kan fokusera på att föra din verksamhet framåt. Du hyr en kontorsplats men delar på kök, skrivare, internet, kaffemaskin, mötesrum och annat.

Våra konferens & mötesrum

Touchdown

Storlek: 32 kvm  ·  Antal personer: 16

Vår stora klassiska konferenslokal med plats för stora idéer och beslut. Intill rummet finns en stor öppen yta som lämpar sig tex för mingel, demonstrationer eller fikapauser. I rummet finns white board och stor tv-skärm.

Huddle

Storlek: 16 kvm  ·  Antal personer: 8

Luftigt rum med white-board och tv-skärm.

Quarterback

Storlek: 11 kvm  ·  Antal personer: 4

Ett av våra mindre mötes- och intervjurum som kan bokas individuellt för möten eller grupper från 2-4 personer. I rummet finns tv-skärm.

Bunkern

Storlek: 18 kvm  ·  Antal personer: 8

Vårt mellanstora rum som passar som för mindre konferens eller mötesplats. Luftigt rum med tv-skärm och som lämpar sig för 2-8 personer.

Intresseanmälan

Letar du efter konferensrum, kontor eller är intresserad av en visning?  Tveka inte att höra av dig så återkommer vi till dig inom kort.

Hur behandlar vi dina personuppgifter? Läs vår integritetspolicy ›